Zobrazen 13. – 20. z 20 výsledků
Lahvuje po jednom sudu, přičemž využívá jedinečné barvy a chuťové vlastnosti každého jednotlivého sudu. Komerční lihovary stáčí několik sudů najednou. Aby bylo zajištěno, že každá várka bude mít stejnou barvu jako následující, občas přidají karamelové barvivo. To je něco, co nikdy Signatory nedělá. Pokud jde o chuť, většina skotských velkých jmen používá proces filtrování chladem. Tím se odstraní většina tuků a olejů přirozeně se vyskytujících ve sladu, které přispívají k jedinečné chuti a vytvářejí trochu zákalu v tekutině. Velké lihovary používají filtraci chladem, aby odstranily tento zákal a zajistily konzistentní chutě ve svých směsích. Signatory se na druhé straně snaží vylepšit přirozenou chuť a tělo každého sudu pomocí procesu nechladící filtrace. To, co spotřebitelům zbyde, je skotská přímo ze sudu – tak skutečná a přirozená, jak jen to jde!
Zobrazen 13. – 20. z 20 výsledků
Automated page speed optimizations for fast site performance